Intrebari frecvente

Fosele septice tricamerale comercializate in catalogul nostru de produse sunt fabricate la cele mai inalte standarde in domeniu, din polietilena PE. Materialul este unul de calitate superioara care ofera o rezistenta si o flexibilitate optima. Cele trei camere ale fosei septice, comunica intre ele asigurand o evacuare optima a apei uzate menajere. Fosele septice reprezinta cea mai eficienta si ecologica solutie la ora actuala.

Dupa montarea unei fose septice nu exista nici un miros neplacut care sa creeze disconfort atunci cand petreci timpul in exteriorul locuintei. Fosele septice sunt proiectate astfel incat sa fie ingropate in pamant si sa nu creeze disconfort.

Dupa ce clientii au beneficiat de consultanta si au fost stabilite principalele criterii prin care urmeaza sa se realizeze lucrarea, aceasta se finalizeaza intr-o singura zi fiind functionala 100% incepand din aceeasi seara.

Dupa realizarea montajului unei fose septice, dupa cum este si firesc, aceasta trebuie sa fie intretinuta. Vidanjarea se face o data la 24 de luni, respectiv 30 de luni, in functie de tipul de produs selectat si potrivit pentru realizarea lucrarilor necesare.

Pentru prima utilizare a fosei septice asiguram intreg necesarul de produse pentru a asigura o functionalitate buna a fosei septice. Ulterior, bioactivatorii pot sa fie achizitionati din magazinul nostru online sau din alte locatii, in functie de preferintele personale. O data la doua luni este recomandat sa se adauge 6 pliculete de bioactivatori pentru a mentine sistemul in stare buna de functionalitate.

Nu. Fosele septice comercializate de noi au marcajul CE care permite montajul si comercializarea in spatiul european fara sa fie necesare aprobari sau avize suplimentare.