Rolul bioactivatorilor in exploatarea unei fose septice

Rolul bioactivatorilor in exploatarea unei fose septice

Tot ceea ce se afla intr-o fosa septica, grasimi, resturi alimentare, hartie igienica dar si alte lucruri, sunt transformate cu ajutorul bateriilor in dioxid de carbon, azot atmosferic si apa. Bioactivatorii sunt esentiali pentru o intretinere corespunzatoare a unui astfel de sistem si au rolul de a curata si mentine instalatiile pentru perioade lungi de timp. Totodata, bioactivatorii au rolul de a elimina mirosurile neplacute si depunerile din interiorul tevilor, fiind recomandati a fi utilizati periodic dupa instalarea unei fose septice.

De ce este bine sa se utilizeze bioactivatori si care este rolul lor?

Spre deosebire de alte produse, bioactivatorii ofera numeroase avantaje precum eliminarea mirosurilor, evitarea depunerilor si prelungirea duratei de viata a instalatiilor. Astfel, creste randamentul sistemului, asigurand o exploatare corecta si lipsita de probleme semnificative.

Bioactivatorii sunt niste enzime si bacterii care contribuie la crearea unui proces 100% ecologic reducand poluarea. Utilizarea acestor bioactivatori in mod frecvent, dupa recomandarile specialistilor, inseamna ca vidanjarea sa nu fie facuta foarte des iar materiile din interiorul tevilor sa poata fi extrase cu mai multa usurinta. Particulele solide sunt maruntite de bioactivatori ajutand intreg sistemul sa functioneze cat mai corect.

Este mult mai bine sa folosesti bioactivatori care sunt ecologici decat sa folosesti substante chimice care ar putea ataca instalatiile si sa cauzeze probleme. Mentinerea unei fose septice este o responsabilitate care nu trebuie sa fie neglijata deoarece se poate infunda si refula in mod constant, aspect care presupune o investitie suplimentara care ar putea fi evitata doar prin a intretine corespunzator fosa septica.

Intretine corespunzator fosa septica pentru a evita costurile mari in viitor

Costurile de intretinere nu sunt mari insa, daca problemele sunt destul de grave atunci se poate depasi cu usurinta costurile initiale.

In momentul in care fosa septica este vidanjata conform recomandarilor specialistilor, se vor putea evita foarte multe neplaceri precum costuri ridicate pentru reparatii, service, verificari etc. Tevile infundate sau sparte pot sa fie identificate atunci cand se realizeaza vidanjarea insa, este mult mai recomandat sa previi decat sa repari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Întrebări? Avem răspunsuri!

Întrebări? Avem răspunsuri!

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi.

Andrei - Comercial / Tehnic
0751 72 10 72

Unul dintre consultanții noștri îți va răspunde la toate întrebările în cel mai scurt timp posibil.